I need help with my ticker

Discussion in 'Technical Support' started by JennyN, Jul 2, 2017.

  1. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    help please, I can't get my ticker to work. I've had tickers before but obviously I'm doing something wrong but I can't work out what. Thank you for your help.
     
  2. PrincessShmoo

    PrincessShmoo DIS veteran

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    43,061
    I looks like you're using the wrong code.

    I think it needs to be the BB code.
     
  3. Avatar

    Advertisement


  4. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    This is now the BB code
     
  5. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Does it take time to work? It looks the same as the other one.
     
  6. PrincessShmoo

    PrincessShmoo DIS veteran

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    43,061
  7. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Last edited by a moderator: Jul 4, 2017
  8. PrincessShmoo

    PrincessShmoo DIS veteran

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    43,061
    OK, I clicked on the code you posted, and it took me to the Magical Kingdoms site where I created another test ticker. When done, I see this page:
    aaa.png

    I then copied just the code in the BBCode box (the whole thing) and pasted it here:
    [​IMG]

    The code I'm seeing in your signature is not the correct code. It should start with "[url" not "%5B" before the "url".
     
    Last edited: Jul 3, 2017
  9. PrincessShmoo

    PrincessShmoo DIS veteran

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    43,061
    Another thought. When you copy the code and then paste it into the signature window, are you clicking the "Safe Changes" button on the bottom of the page?
     
  10. WebmasterMaryJo

    WebmasterMaryJo Techarita Staff Member Administrator

    Joined:
    Dec 15, 1998
    Messages:
    25,053
    @JennyN - Is this what are you trying to say in your ticker?

    [​IMG]
     
  11. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Ok it seems to have worked, but not straight away. That was my problem, too impatient. Thank you for the help. Have a good day.
     
  12. PrincessShmoo

    PrincessShmoo DIS veteran

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    43,061
  13. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    I'm thinking I might just forget it. I have had many tickers over the years, I can't work out what's my problem is this time.
     
  14. heaven2dc

    heaven2dc DIS Veteran

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    3,810
    I've been having the same problem but will try the ticker suggested earlier in this thread. I copied and used this code: [​IMG]
     
  15. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    I am now trying to add a second ticker and no matter how many times I do it I copy the correct thing and then when I paste it it changes to the different code.
     
  16. PrincessShmoo

    PrincessShmoo DIS veteran

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    43,061
    Well, does the incorrect code just the wrong info at the front of it? You can manually change that to what it's supposed to be after pasting it. Before hitting "Save changes"
     
  17. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    It's totally the wrong code. I've put it back in my signature so you can see it.
     
  18. PrincessShmoo

    PrincessShmoo DIS veteran

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    43,061
    I don't see a code in your signature. I do see a ticker.
     
  19. JennyN

    JennyN Mouseketeer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Yes I gave up on the second ticker, no matter what I did it didn't work. Thanks anyway.
     
  20. pomcoach

    pomcoach Mouseketeer

    Joined:
    Dec 16, 2000
    Messages:
    395
    I put the URL (BBCode) in and mine doesn't work either.
     
  21. 22Tink

    22Tink DIS Veteran

    Joined:
    Apr 25, 2015
    Messages:
    3,102
    Are you making sure to cut and paste the code? Not copy and paste. What device are you using? After many frustrating failed attempts on my phone and iPad I learned that I can only add a ticker to my signature when using my laptop.
     

Share This Page